1. ίδρυση

Το 1999 αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης σαν Ασφαλιστικός Σύμβουλος και αργότερα σαν μάνατζερ Ασφαλιστικών Συμβούλων (Συντονιστής) σε υποκαταστήματα ασφαλιστικών εταιρειών στην Αθήνα. Ανέλαβα τρία υποκαταστήματα της Τραπέζης Alpha Bank κατά την διάρκεια 2000 -2005 για την ανάπτυξη των εργασιών του Bankassurance. Η εσωτερική μου ανάγκη να προσφέρω στους πελάτες μεγαλύτερο εύρος καλύψεων και επιλογών, με ώθησε στο να πάρω την άδεια του Πράκτορα και κατόπιν του Μεσίτη Ασφαλειών. Συνεργάστηκα με συναδέλφους και συμμετείχα σε κάποια σχήματα στο πρακτορειακό δίκτυο που ήταν πραγματικό σχολείο. Μάζεψα τις εμπειρίες μου και τις απώλειές μου και η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση της ThreeSixty το 2013 όπου μετέτρεψα την ατομική μου εταιρία σε ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία). Η ΙΚΕ συμφέρει φορολογικά, προσφέρει μεγαλύτερη διαφάνεια καθώς η μορφή της εταιρίας προϋποθέτει την ύπαρξη Ισολογισμού και Ταμείου και τέλος δίνει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του εταιρικού σχήματος.

2. προφίλ

Η ThreeSixty είναι ένα Μεσιτικό γραφείο ασφαλίσεων που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες του καθενός. Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς, σε όλους τους κλάδους, με σκοπό την έρευνα και τον εντοπισμό της καλύτερης δυνατής λύσης για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

3. όραμα

Η ThreeSixty να παρέχει όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα με δυνατή παρουσία στην αγορά, να λειτουργεί με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αποδοτικότητας. Αυτά τα δύο στοιχεία αποτελούν την αρχή της λειτουργίας της. Το όραμα μας είναι να μοιράσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας με τους πελάτες μας. Προσφέρουμε ατομικές και εταιρικές λύσεις και τους υποστηρίζουμε με σωστές πληροφορίες και υψηλή εξυπηρέτηση. Όντας σύγχρονοι στις γνώσεις μας και με πλούσια εμπειρία να παραδίνουμε υψηλής ποιότητος συμβουλές, να έχουμε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες μας και να λαμβάνουμε γρήγορες και σωστές αποφάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα.

4. αξίες

Οι αξίες που κάνουν την συνεργασία αυτή να ξεχωρίζει είναι η ισχυρή επαγγελματική κατάρτιση, η καλή της οικονομική κατάσταση, οι ειδικά διαμορφωμένες προς εξυπηρέτηση δομές, αποδοτικότητα στις επαγγελματικές συναλλαγές, καθώς και το υψηλό αίσθημα ευθύνης.

5. φιλοσοφία

Μετά από την συλλογή εμπειριών, δουλεύοντας όλα αυτά τα χρόνια με αξιόλογους, ανθρώπους, συνεργάτες και εταιρίες, προσπαθούμε να πιάσουμε τον σφυγμό της αγοράς, να αφουγκραστούμε τους πελάτες μας και να τους δώσουμε αυτό που θέλουν. Το βασικότερο είναι η ανθρώπινη επαφή, η ευγένεια, ο σεβασμός, η ταχύτητα, η εξυπηρέτηση, οι πραγματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνοψίζοντας θα λέγαμε μία αρμονική συνεργασία. Αυτό θέλουμε να σας προσφέρουμε μέσω μιας φρέσκιας φιλοσοφίας που βασίζεται στο μέλλον αλλά έχει δοκιμασμένα συστατικά του παρελθόντος.

6. στρατηγική

Η ThreeSixty ακολουθεί μια συνεχή στρατηγική, η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί και να συντηρεί τις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Η στρατηγική αυτή είναι «ζωντανή» και αποτιμάται και αναπροσδιορίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κύριος στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών μας. Να συνεχίσει να προσφέρει καθολικές υπηρεσίες και λύσεις σε όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα. Το 2014 εγκαινιάστηκε το υποκατάστημα στο Πόρτο Ράφτη για την εξυπηρέτηση των εκεί ασφαλισμένων. Η παρουσία της Εταιρείας μέσω νέων υποκαταστημάτων και σε άλλα γεωγραφικά σημεία της Αττικής, θα εξαρτάται από την αντίστοιχη εκδήλωση ενδιαφέροντος. Επίσης γίνεται μελέτη για δικτύωση, συνέργειες και κοινοπραξίες συνεταιριστικού χαρακτήρα με άλλους Διαμεσολαβητές.

7. εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η αξία μιας επιχείρησης δεν σχετίζεται μόνο με την οικονομική της απόδοση, αλλά και με την κοινωνική της μέριμνα.
Γι' αυτό και η εταιρεία 360 από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, προσφέρει ανιδιοτελώς οικονομική ενίσχυση και τις υπηρεσίες της στην Ελληνική σχολή σκύλων οδηγών "Λάρα".
Μια ΜΚΟ η οποία συμβάλλει καταλυτικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με προβλήματα όρασης.
Το υψηλό αίσθημα ευθύνης που είναι κομμάτι των αξιών μας, αλλά και η ανθρώπινη επαφή, η ευγένεια και ο σεβασμός που είναι μέρος της φιλοσοφίας μας δεν περιορίζονται στα στενά όρια της εταιρείας μας, αλλά φροντίζουμε να επηρεάζουν θετικά και την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε.

8. ισολογισμοί

Πατήστε στα παρακάτω links για να δείτε τον ισολογισμό για το κάθε έτος:
Οικονομικές Καταστάσεις 2020
Ισολογισμός 2019 - Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης 2019
Ισολογισμός 2018 - Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης 2018
Ισολογισμός 2017 - Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης 2017
Ισολογισμός 2016 - Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης 2016
Ισολογισμός 2015 - Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης 2015
Ισολογισμός 2014
Ισολογισμός 2013εργαλειοθήκη 360°
Έντυπα: Αιτήσεις / Όροι
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Υπολογιστής Δανείου
Ασφαλιστικοί Όροι